miercuri, 18 iulie 2012

Aftershock Series EP Volume Two




Apărut luni, 16 Iulie, la label-ul lui BTK, Dutty Audio, Aftershock Series EP merită cu siguranţă o menţionare şi o recomandare din partea noastră.

1. Mefjus & Neurobi - Ghost Face

Putem începe prin a spune că Mefjus e în plină formă după acel release, NEODIGITAL003, cu doua piese care sunt des folosite de foarte multi DJ. O colaborare cu un anonim, Neurobi, "Ghost Face" are o rutină de pauze bine-întreţinute de un bas sincopat şi de un joc de sunete distorsionate care se închid într-o atmosferă ca de neurofunk.


2. Borderline - See Thru

Stilul agresiv, tipic lui BTK, se face resimţit din plin în "See Thru", o piesă cu o atmosferă ce învaluie un ritm alert care tremură prin pauze organice. Energia transmisă este una unică şi o trimite pe o poziţie fruntaşă într-un top al realease-urilor Dutty Audio.


3. Arclight - Self Divided

Complexă şi interesantă, totuşi ne lasă puţin rece la acea distorsiune. "Self Divided" nu e una dintre cele mai reuşite producţii ale EP-ului, dar poate la o a doua ascultare va putea face să vă schimbaţi părerea.


4. Vintage - Wild Style

Un "roller" ce "împuşcă" ritmul la patru bătăi. Poate părea o piesa monotonă, dar acele elemente vocale şi de fundal te ţin în priză din drop in drop. O producţie, de asemenea, intersantă ce încheie un EP, per total reuşit.    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu