miercuri, 18 iulie 2012

A Change Of Seasons EP





Acest EP a fost lansat în 16 iulie, la Architecture Recordings, label-ul condus de Ink. C.A.B.L.E. este un artist relativ nou, cu destul de multe producţii în 2012 si merită aprecierea noastră.

1. C.A.B.L.E.- Change Of Seasons

O piesă care poate reprezenta o tranziţie gradată ca spre un alt anotimp, dat fiind şi numele. Un track inteligent ce începe cu o atmosfera relaxanta, exprimând multe emoţii, şi se termină cu un sintetizator hipnotic şi vibrant înainte ca linia basului să lovească.


2. C.A.B.L.E.- In My Darkest Hour

Numele piesei spune totul, agresivă şi intensă, cu tobe rapide ce atrag un bas puternic, urmat de un sunet parcă gata să treacă prin orice fel de difuzoare, reprezintă o viziune a tot ce se întâmplă după schimbarea unui anotimp.


3. C.A.B.L.E.- (A darker) Blackout

Este defapt un remake al piesei cu acelaşi nume, piesa ce a fost lansată in 2005 la marele Renegade Hardware. Cu aceeaşi intensitate si agresivitate, versiunea nouă arată chiar mai multă forţă în bas, păstrând aceleaşi tobe de şcoală veche. Partea vocala este elementul cheie al puterii acesteia.


4. C.A.B.L.E.- Sharpening Knives

O linie melodică neaţeptată pentru un artist ca şi C.A.B.L.E..Cu tobe discrete şi influenţe clare de neurofunk, "Sharpening Knives " te loveşte în plin la drop. Astfel se transmite întregii lumi, flexibilitatea artistului, când vine vorba despre stările diferite din drum and bass. Este finalul potrivit pentru acest puternic EP.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu