luni, 16 iulie 2012




DMND011 - A. Mortem - Revolta / AA. M-zine - Endings

Apare astăzi, 16 iulie, la Demand Records, pe format vinyl şi puteţi obţine versiunea mp3 la achiziţionarea acestuia. Un EP bun, după părerea noastră şi credem ca ar merita să îl ascultaţi cel puţin. Ambele track-uri au fost apreciate de Alix Perez, Phobia, Jubei, June Miller, Nymfo, BTK, Doc Scott şi de însăşi maestrul artelor întunecate, Skeptical.


A. Mortem - Revolta

De la lansarea sa la IM:LTD, polonezul Mortem a devenit un talent de urmărit, 
însă piesa lui "The Touch" a fost cea care l-a trimis în colaborări cu cele mai mari label-uri din scena. Cel mai recent release este la Critical:Modulations a contat cel mai mult în CV-ul său, fiindcă acum marele Metalheadz va include o piesă personală într-un viitor EP.
Despre "Revolta" putem spune că este o piesă de top. La o primă ascultare, te surprinde cu acel început ca de liquid, dar apoi intră partea cea mai interesantă cu
o trecere fină peste pauze împrăştiate, ieşind din ritm şi apoi revenind în forţă de fiecare dată, fără să-şi piardă intenstitatea vreun moment.  



AA. M-zine - Endings

“Endings” este primul release pe format vinyl al belgianului M-zine, un alt tânar care pare să promită, având influenţe din noua şcoală belgiană si cea olandeză de drum and bass.
Readusă la valorile de bază ale industriei, adică percuţia erei albumului 1984 al lui Alix Perez, piesa "Endings" menţine forţa acestui EP, fiind mai mult vibrantă decât o repetiţie de kick-uri şi de snare-uri. Întunecată si captivantă, e clar o bază de seturi pentru această atmosferă.



Un comentariu: